Вашата количка е празна!
Model:
Microbus PLUS -Burgas-RAVDA
Производител:
Bulgaria Holiday Transfers
Наличност:
В наличност
55 €
Bulgaria Holiday Transfers

Bulgaria Holiday Transfers

„Bulgaria Holiday Transfers“ е най-добрата компания за летни, градски и пътнически трансфери от всички български летища - Бургас, София, Пловдив и Варна. Също така предлагаме трансфери от летищата в Инстанбул, Солун и Букуреш Нашата компания предлага... Read more...
Reviews: 0

Този продукт няма отзиви.

Трансфер

Как да поръчате Microbus PLUS Трансфер Аэропорт Бургас RAVDA и предимства

Bulgaria Holiday Transfers оперира на пазара на транспортни услуги повече от 20 години и е избрала удобен транспорт за всяко желание на клиентите, а също така предлага:
  • 24/7 трансфер (такси) в цяла България - доставка от летища, гари, други точки на пристигане;
  • автомобили "икономичен" и "премиум" класове, миниванове, микробуси, автобуси;
  • екскурзии в България;
  • удобни форми за плащане на такси - онлайн с банкова карта, чрез платежната услуга PayPal, в брой.
Всеки клиент има свои собствени предпочитания, когато прави поръчки. Ние ще обсъдим всеки нюанс на кандидатстването с вас лично, трети предпочитат да изпратят попълнен формуляр за кандидатстване, трети ценят мобилността и бързата комуникация чрез месинджъри Bulgaria Holiday Transfers е предоставила всички опции и предложения за поръчка на Microbus PLUS Трансфер Аэропорт Бургас RAVDA по всеки удобен начин за теб. Ние можем:
  • повикване - кол центърът работи денонощно;
  • изпратете въпросник през сайта - попълнете формата за поръчка;
  • пишете във viber и whatsapp.
Освен това, за да направите поръчка за Microbus PLUS Трансфер Аэропорт Бургас RAVDA, просто щракнете върху бутона „Поръчай“ до колата от желаната марка точно на страницата за прехвърляне.
Избирайки Microbus PLUS Трансфер Аэропорт Бургас RAVDA, клиентът гарантирано ще получи:

посрещане на летището – мениджърите на Bulgaria Holiday Transfers контролират часа на пристигане на всеки полет, така че колата пристига без забавяне, дори ако часът на пристигане се промени;

избор на автомобил според изискванията на клиента - съгласуване на местата за багаж и осигуряване на транспорт с необходимия капацитет;

изготвен вариант на маршрута - бърза доставка от точка до точка;

фиксирана цена - след приключване на резервацията, при същите условия, сумата на поръчката не се променя, дори ако водачът трябва да използва по-дълъг път поради текущ ремонт на пътя или лошо време.
Избирайки Bulgaria Holiday Transfers, клиентите се обръщат към нас отново и отново. Комфорт и увереност в поръчаните услуги. Туристите идват в България за почивка, а ние правим всичко възможно да осигурим висококачествени транспортни услуги. При пристигане шофьорът със знак ще ви посрещне точно на изхода, ще ви отведе до колата и ще ви помогне да се настаните удобно, така че времето за пътуване да лети незабелязано. За деца детските седалки винаги се монтират в такси - услугата е достъпна за всеки клиент. Bulgaria Holiday Transfers, една от водещите трансферни компании в България, предоставя това ниво на услуга на Microbus PLUS Трансфер Аэропорт Бургас RAVDA през цялата година.

Microbus PLUS Трансфер Аэропорт Бургас RAVDA страхотно обслужване и добра цена

Bulgaria Holiday Transfers е компания от професионалисти с богат опит, която е в състояние да реши всякакви задачи компетентно и в срок. Повечето от клиентите вече са оценили Microbus PLUS Трансфер Аэропорт Бургас RAVDA системата за търсене и резервация на нашата компания.

Предоставяме на клиента възможността да попълни и заплати заявката на сайта, или чрез телефонно обаждане, имейл, Viber или WhatsApp.

Разполагайки със собствен автопарк, оборудван със съвременни комфортни просторни автомобили и микробуси на марки от икономична класа до VIP, нашите цени за Microbus PLUS Трансфер Аэропорт Бургас RAVDA напълно отговарят на високото обслужване, разумни и ниски.

Bulgaria Holiday Transfers е готова да посрещне гости на всяко летище в страната: Бургас, Варна, София и Пловдив, като ги достави до всяка дестинация, включително курортите: Слънчев бряг, Свети Влас, Созопол, Златни пясъци.

Поръчвайки Microbus PLUS Трансфер Аэропорт Бургас RAVDA ние ще ви помогнем да спестите пари и нерви. При пристигането си във вашето настаняване ще получите полезни съвети и ориентиране.

България има какво да предложи, така че не отлагайте и резервирайте своя летищен трансфер днес.

Въпросът е от интерес за всеки турист, тъй като никой не иска да плаща повече и търси най-изгодните опции.

Имаме широка гама от достъпни трансфери, които да ви подхождат най-добре, както и ексклузивни оферти, които да ви помогнат да спестите пари.

Нашият собствен автопарк с голям избор от автомобили ни позволява да поддържаме ниски цени за Microbus PLUS Трансфер Аэропорт Бургас RAVDA.

Често задавани въпроси

Как да поръчам Microbus PLUS Трансфер Аэропорт Бургас RAVDA?

За да поръчате трансфер, моля, използвайте проста, удобна и сигурна онлайн форма за резервация на нашия уебсайт bulgariaholidaytransfers.com По този начин вие ще резервирате трансфер само за няколко минути, а ние веднага ще получим цялата необходима информация за организиране на трансфер. Поръчки могат да се правят и по телефон или имейл. Препоръчваме да направите поръчка най-малко 24 часа преди трансферната услуга. Ако решите да поръчате трансфер по-малко от 24 часа преди пътуването, моля, свържете се допълнително с нас на телефонния номер, посочен на нашия уебсайт, за да уточним възможността за предоставяне на услугата.

Какви са моите опции и методи за плащане?

В зависимост от избрания маршрут и вида на превозното средство са възможни следните опции за плащане:

1.Пълно плащане на трансферната услуга в аванс.

2.Авансово плащане от 20% от стойността на трансферните услуги, а останалата част от сумата се заплаща директно на шофьора в деня на извършване на услугата.

3.Пълното плащане на трансферната услуга в брой на шофьора на в деня на извършване на услугата.

Предплащането става по един от най-удобните начини: банкова карта (Visa, MasterСard, Maestro). Това са абсолютно безопасни и най-удобни начини за плащане онлайн. Ако платите за трансфера в деня на извършване на услугата на шофьора, можете да платите в евро или в местна валута по официалния курс. Препоръчваме ви да подготвите точната сума, от която се нуждаете предварително, ресто обикновено се дава в местна валута.

Как да намеря своя драйвер?

Шофьорът ще ви посрещне с табела с вашето име върху нея. На летището той ще чака на изхода от зоната за пристигащи. Ако тръгването е планирано от хотел или частна къща, шофьорът ще ви чака във фоайето на хотела или пред главния вход на сградата. Ако не сте попаднали навреме с водача, непременно се свържете с нас на телефоните, посочени във вашия ваучер и ние ще ви помогнем.

Полетът ми закъснява - какво ще стане с Microbus PLUS Трансфер Аэропорт Бургас RAVDA?

Ние следим разписанията на полетите, така че можете да сте сигурни, че ще бъдете очаквани преди да изтече закъснението. В случаи на голямо закъснение поради екстремни метеорологични условия или непредвидени обстоятелства, може да се свържем с вас, за да гарантираме, че ще пристигнете с правилния полет.

Резервацията е направена, сега какво?

Ще получите имейл за потвърждение с всички данни, които сте попълнили по време на резервацията. Моля, проверете отново дали има грешки. Предоставената от вас кредитна/дебитна карта ще бъде таксувана, което ще бъде допълнително доказателство, че резервацията е направена успешно и потвърдена. Чувствайте се свободни да се свържете с нас преди пътуването си, за да проверим дали всичко е наред с вашия трансфер.