Вашата количка е празна!
Трансфер от летище

Трансферът от летището ще ви отведе навсякъде в България - до курорта, до хотела, до гостоприемните апартаменти, ще ви помогне да започнете почивката си удобно и евтино. Всичко, от което се нуждаете, за да поръчате: брой пътници, дата на пристигане, дестинация и информация за полета на пристигане. След като изпратите заявлението и преговаряте с мениджъра, можете да забравите за всякакви притеснения - нашият шофьор гарантирано ще ви посрещне на летището и ще ви отведе до мястото за почивка.

Летището поръчайте такси евтино

Bulgaria Holiday Transfers предоставя Летището, 7 дни в седмицата, на конкурентни цени, осигуряващи пълна сигурност и обслужване 24/7 дни в седмицата. Нашите шофьори ще ви посрещнат на началната точка Летището с табела с вашето име и ще ви отведат до вашата дестинация при пълна безопасност. Винаги проверяваме дали полетът закъснява, за да ви осигурим удобен и навременен трансфер. Ние ви предлагаме Летището модерни комфортни автомобили от икономичния сегмент и VIP ниво, автобуси и микробуси с капацитет от 8 до 50 пътници. Вашето спокойствие и комфорт са от първостепенно значение за нас. Можете да резервирате Летището онлайн за минути.

Популярен трансфер

Bulgaria Holiday Transfers

"Bulgaria Holiday Transfers" е един от най-добрите начини за удобен трансфер в България. Трансферът в България ще ви помогне да разнообразите вашата плажна или ски ваканция в тази слънчева страна. Във всеки от големите курорти, Златни пясъци или Слънчев бряг, Bulgaria Holiday Transfers ще осигури най-добрия трансфер в България, където можете да посетите всички интересни места от туристическата точка, да отидете на риболов с яхта, да отидете на джип сафари или да отидете до пиратско парти. Зимен трансфер не остава по-назад през последните години и предлага на клиентите си много вълнуващи и активни екскурзии в България – от посещение на свети места до екстремно сафари с четириколки в планината.