Вашата количка е празна!
Model:
Microbus-Burgas-Burgas
Производител:
Bulgaria Holiday Transfers
Наличност:
В наличност
69 €
Bulgaria Holiday Transfers

Bulgaria Holiday Transfers

„Bulgaria Holiday Transfers“ е най-добрата компания за летни, градски и пътнически трансфери от всички български летища - Бургас, София, Пловдив и Варна. Също така предлагаме трансфери от летищата в Инстанбул, Солун и Букуреш Нашата компания предлага... Read more...
Reviews: 0

Този продукт няма отзиви.

Трансфер

Как да поръчате Minibus Трансфер летище Бургас ⇄ Бургас и предимства

Bulgaria Holiday Transfers оперира на пазара на транспортни услуги повече от 20 години и е избрала удобен транспорт за всяко желание на клиентите, а също така предлага:
  • 24/7 трансфер (такси) в цяла България - доставка от летища, гари, други точки на пристигане;
  • автомобили "икономичен" и "премиум" класове, миниванове, микробуси, автобуси;
  • екскурзии в България;
  • удобни форми за плащане на такси - онлайн с банкова карта, чрез платежната услуга PayPal, в брой.
Всеки клиент има свои собствени предпочитания, когато прави поръчки. Ние ще обсъдим всеки нюанс на кандидатстването с вас лично, трети предпочитат да изпратят попълнен формуляр за кандидатстване, трети ценят мобилността и бързата комуникация чрез месинджъри Bulgaria Holiday Transfers е предоставила всички опции и предложения за поръчка на Minibus Трансфер летище Бургас ⇄ Бургас по всеки удобен начин за теб. Ние можем:
  • повикване - кол центърът работи денонощно;
  • изпратете въпросник през сайта - попълнете формата за поръчка;
  • пишете във viber и whatsapp.
Освен това, за да направите поръчка за Minibus Трансфер летище Бургас ⇄ Бургас, просто щракнете върху бутона „Поръчай“ до колата от желаната марка точно на страницата за прехвърляне.
Избирайки Minibus Трансфер летище Бургас ⇄ Бургас, клиентът гарантирано ще получи:

посрещане на летището – мениджърите на Bulgaria Holiday Transfers контролират часа на пристигане на всеки полет, така че колата пристига без забавяне, дори ако часът на пристигане се промени;

избор на автомобил според изискванията на клиента - съгласуване на местата за багаж и осигуряване на транспорт с необходимия капацитет;

изготвен вариант на маршрута - бърза доставка от точка до точка;

фиксирана цена - след приключване на резервацията, при същите условия, сумата на поръчката не се променя, дори ако водачът трябва да използва по-дълъг път поради текущ ремонт на пътя или лошо време.
Избирайки Bulgaria Holiday Transfers, клиентите се обръщат към нас отново и отново. Комфорт и увереност в поръчаните услуги. Туристите идват в България за почивка, а ние правим всичко възможно да осигурим висококачествени транспортни услуги. При пристигане шофьорът със знак ще ви посрещне точно на изхода, ще ви отведе до колата и ще ви помогне да се настаните удобно, така че времето за пътуване да лети незабелязано. За деца детските седалки винаги се монтират в такси - услугата е достъпна за всеки клиент. Bulgaria Holiday Transfers, една от водещите трансферни компании в България, предоставя това ниво на услуга на Minibus Трансфер летище Бургас ⇄ Бургас през цялата година.

Minibus Трансфер летище Бургас ⇄ Бургас страхотно обслужване и добра цена

Bulgaria Holiday Transfers е компания от професионалисти с богат опит, която е в състояние да реши всякакви задачи компетентно и в срок. Повечето от клиентите вече са оценили Minibus Трансфер летище Бургас ⇄ Бургас системата за търсене и резервация на нашата компания.

Предоставяме на клиента възможността да попълни и заплати заявката на сайта, или чрез телефонно обаждане, имейл, Viber или WhatsApp.

Разполагайки със собствен автопарк, оборудван със съвременни комфортни просторни автомобили и микробуси на марки от икономична класа до VIP, нашите цени за Minibus Трансфер летище Бургас ⇄ Бургас напълно отговарят на високото обслужване, разумни и ниски.

Bulgaria Holiday Transfers е готова да посрещне гости на всяко летище в страната: Бургас, Варна, София и Пловдив, като ги достави до всяка дестинация, включително курортите: Слънчев бряг, Свети Влас, Созопол, Златни пясъци.

Поръчвайки Minibus Трансфер летище Бургас ⇄ Бургас ние ще ви помогнем да спестите пари и нерви. При пристигането си във вашето настаняване ще получите полезни съвети и ориентиране.

България има какво да предложи, така че не отлагайте и резервирайте своя летищен трансфер днес.

Въпросът е от интерес за всеки турист, тъй като никой не иска да плаща повече и търси най-изгодните опции.

Имаме широка гама от достъпни трансфери, които да ви подхождат най-добре, както и ексклузивни оферти, които да ви помогнат да спестите пари.

Нашият собствен автопарк с голям избор от автомобили ни позволява да поддържаме ниски цени за Minibus Трансфер летище Бургас ⇄ Бургас.

Често задавани въпроси

Как да поръчам Minibus Трансфер летище Бургас ⇄ Бургас?

За да поръчате трансфер, моля, използвайте проста, удобна и сигурна онлайн форма за резервация на нашия уебсайт bulgariaholidaytransfers.com По този начин вие ще резервирате трансфер само за няколко минути, а ние веднага ще получим цялата необходима информация за организиране на трансфер. Поръчки могат да се правят и по телефон или имейл. Препоръчваме да направите поръчка най-малко 24 часа преди трансферната услуга. Ако решите да поръчате трансфер по-малко от 24 часа преди пътуването, моля, свържете се допълнително с нас на телефонния номер, посочен на нашия уебсайт, за да уточним възможността за предоставяне на услугата.

Какви са моите опции и методи за плащане?

В зависимост от избрания маршрут и вида на превозното средство са възможни следните опции за плащане:

1.Пълно плащане на трансферната услуга в аванс.

2.Авансово плащане от 20% от стойността на трансферните услуги, а останалата част от сумата се заплаща директно на шофьора в деня на извършване на услугата.

3.Пълното плащане на трансферната услуга в брой на шофьора на в деня на извършване на услугата.

Предплащането става по един от най-удобните начини: банкова карта (Visa, MasterСard, Maestro). Това са абсолютно безопасни и най-удобни начини за плащане онлайн. Ако платите за трансфера в деня на извършване на услугата на шофьора, можете да платите в евро или в местна валута по официалния курс. Препоръчваме ви да подготвите точната сума, от която се нуждаете предварително, ресто обикновено се дава в местна валута.

Как да намеря своя драйвер?

Шофьорът ще ви посрещне с табела с вашето име върху нея. На летището той ще чака на изхода от зоната за пристигащи. Ако тръгването е планирано от хотел или частна къща, шофьорът ще ви чака във фоайето на хотела или пред главния вход на сградата. Ако не сте попаднали навреме с водача, непременно се свържете с нас на телефоните, посочени във вашия ваучер и ние ще ви помогнем.

Полетът ми закъснява - какво ще стане с Minibus Трансфер летище Бургас ⇄ Бургас?

Ние следим разписанията на полетите, така че можете да сте сигурни, че ще бъдете очаквани преди да изтече закъснението. В случаи на голямо закъснение поради екстремни метеорологични условия или непредвидени обстоятелства, може да се свържем с вас, за да гарантираме, че ще пристигнете с правилния полет.

Резервацията е направена, сега какво?

Ще получите имейл за потвърждение с всички данни, които сте попълнили по време на резервацията. Моля, проверете отново дали има грешки. Предоставената от вас кредитна/дебитна карта ще бъде таксувана, което ще бъде допълнително доказателство, че резервацията е направена успешно и потвърдена. Чувствайте се свободни да се свържете с нас преди пътуването си, за да проверим дали всичко е наред с вашия трансфер.