Вашата количка е празна!
Трансфери от летище Бургас ⇄ София

Избиращата компания Bulgaria Holiday Transfers, за да поръчате Трансфери от летище Бургас - София, клиентът получава лични условия за обслужване. Среди нашите достоинств:

водители – пълно отсъствие на езиковата бариера и възможност да озвучават пожелания в период на цялото пътуване;

среща с табличка в зале на летището – нашите мениджъри проверяват времето за посадка на самолета, следователно проблемите с времето на срещите са напълно изключени;

безплатни услуги – детски кресла, очакване в случай на задръжка на полета, предварително брониране, избор на авто не изискват никакви допълнителни разходи;

отличен автопарк – предлагаме Трансфери от летище Бургас - София до леки автомобили от икономичен сегмент и VIP-уровня, автобуси и микроавтобуси с капацитет от 8 до 50 пътнически места.


Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

Трансфери от летище Бургас ⇄ София поръчайте такси евтино

Bulgaria Holiday Transfers предоставя Трансфери от летище Бургас ⇄ София, 7 дни в седмицата, на конкурентни цени, осигуряващи пълна сигурност и обслужване 24/7 дни в седмицата. Нашите шофьори ще ви посрещнат на началната точка Трансфери от летище Бургас ⇄ София с табела с вашето име и ще ви отведат до вашата дестинация при пълна безопасност. Винаги проверяваме дали полетът закъснява, за да ви осигурим удобен и навременен трансфер. Ние ви предлагаме Трансфери от летище Бургас ⇄ София модерни комфортни автомобили от икономичния сегмент и VIP ниво, автобуси и микробуси с капацитет от 8 до 50 пътници. Вашето спокойствие и комфорт са от първостепенно значение за нас. Можете да резервирате Трансфери от летище Бургас ⇄ София онлайн за минути.

Популярен трансфер

Bulgaria Holiday Transfers

"Bulgaria Holiday Transfers" е един от най-добрите начини за удобен трансфер в България. Трансферът в България ще ви помогне да разнообразите вашата плажна или ски ваканция в тази слънчева страна. Във всеки от големите курорти, Златни пясъци или Слънчев бряг, Bulgaria Holiday Transfers ще осигури най-добрия трансфер в България, където можете да посетите всички интересни места от туристическата точка, да отидете на риболов с яхта, да отидете на джип сафари или да отидете до пиратско парти. Зимен трансфер не остава по-назад през последните години и предлага на клиентите си много вълнуващи и активни екскурзии в България – от посещение на свети места до екстремно сафари с четириколки в планината.